QUI SOM?

Qui som?

Som una parella d’emprenedors que tenim aquest projecte com a seguiment i evolució d’altres. Volem estar contribuint en l’expressió i el creixement de l’èsser humà, des de la presència i l’amor.

Us fem quatre ratlles dels nostres antecedents per a que ens conegueu una mica...
Salvador

El meu recorregut és molt polifacètic i divers.

Nascut a Osca, he estudiat, viscut i treballat a diferents llocs de la península Ibèrica, des de Barcelona, al nord d'Espanya, a Portugal, dedicant-me a diferents projectes en cos i ànima.
Sóc diplomat en Publicitat i Comunicació d'Empresa i després de treballar uns quants anys en aquest gremi com a gestor de comptes, des de publicitat gràfica a internet, al 2004 vaig decidir fer un gir de 180º a la meva vida i engegar-ho tot per fer el camí de Santiago de Barcelona a Finisterre i no parar de "caminar", com aquell que diu, fins ara.
Estic format en Kundalini Ioga amb Hargobind Singh Khalsa, Dietètica i Fitoteràpia a l'ISMET, Geometria Sagrada con Arturo Ponce y Ninon Fregoso de Psicogeometria, Bioconstrucció i Permacultura con André Soares de IPEC.

Entre d'altres coses he estat coordinador del projecte peregrí Karavan, col·laborador i assistent de Prem Rupa realitzant Constel·lacions Familiars a Sant Sebastià, col·laborador i 'home del foc' per Satya en els seus retirs xamànics a Portugal, col·laborador de l'escultor i artista Carlos Armiño en una producció de macro escultures a Burgos.

Sóc constructor i estudiant del laberint clàssic o cretenc de 7 voltes.
He treballat i soc professional en arboricultura i silvicultura, i en construcció, de mà d'obra, com se sol dir.

He estat vinculat al moviment d'eco-viles i comunitats intencionals, arribant a conèixer molts exemples a Europa i Llatinoamèrica.
Abans d'enfilar-me en l'evolució d'aquest Espai Holístic, la vida em va dur a la que considerava la comunitat definitiva: el Boom Festival, a Portugal. Allà vaig estar enfocat durant uns anys en la idealització, creació i construcció de dues de les seves àrees principals, el Sacred Fire i els Being Fields, i en la coordinació i dinamització dels seus equips de construcció, muntatge, jardinatge i d’artistes, i d'organitzador, també, d'un esdeveniment més petit, però no menys intens i bonic com el Being Gathering.
Sóc editor des de l'any 2005 de l'espai web de coneixement per a compartir: absolum.org
Sóc cuiner de vocació i als nostres retirs cuino per nodrir el cos i l'ànima.
En general visc al servei com a forma de vida.

Alba

Em considero una persona curiosa i investigadora, m'agrada el tracte amb la gent i gaudeixo cuidant-la. Sóc Llicenciada en Química per la UB i Doctora en Biomedicina per la Universitat de Lleida. He treballat més de deu anys en la recerca biomèdica en les àrees de la nutrició i l’envelliment i com a docent en la Universitat.

M’he format durant 6 anys en meditació pel mètode My Life Design amb en Daniel Lumera. He estat gestora, coordinadora i formadora de la Fundació My Life Design a Espanya. Facilitadora de tècniques de meditació. Coordinadora del Centre Holístic Flor de la Vida. Actualment estic formant-me en Medicina tradicional Xinesa i acupuntura per l’Escola Li Ping.

Pots accedir a la meva pàgina professional i conèixer més de mi a albanaudi.com

Em considero una estudiant en continu aprenentatge...

CONTACTE

Contacte

Fes servir aquest formulari per entrar en contacte amb nosaltres
NEWSLETTER

El nostre Newsletter

Inscriu-te al nostre newsletter per a rebre informació sobre les nostres activitats i curiositats