QUÈ SOM

Què som?

Som un centre holístic dedicat a fer retirs i activitats a la Natura.
Un espai per l’educació de la salut i el benestar.
Estem establerts en una finca enmig de la natura i som una plataforma a internet.
Oferim diferents propostes individualitzades i grupals, guiades per nosaltres mateixos i/o per col·laboradors.
Quina és la nostra Missió?

La nostra missió és millorar el benestar de l’ésser humà com a individu i com a col·lectiu, mitjançant l'assoliment de l'equilibri i la sintonia amb si mateix i amb l’entorn.

Quina és la nostra Vissió?

Som un projecte de vida en constant aprenentatge experiencial, d’evolució i de creixement. Estem en simbiosi amb el nostre entorn natural i social, i tenim una visió holística del desenvolupament i l’existència de l’ésser humà. Volem, també, ser referent i model d’inspiració per al món del segle XXI, promovent valors positius, de qualitat de vida i saludables per a l’ésser humà i el seu entorn.

Quins són els nostres Valors?

El Respecte
Promovem ‘el Respecte a un mateix’, a través de l’autoconeixement, l’autoresponsabilitat i la presència, vivint saludablement, amb equilibri i coherència en el pensament, la paraula i l’actuació. I promovem ‘el Respecte a la natura’, com una extensió a aquest respecte cap a un mateix, a través d’una forma de vida més sostenible, conscient i en sintonia amb el nostre planeta Terra.

La Creativitat
Usem la Creativitat contínuament per poder desenvolupar la nostra missió i poder oferir solucions originals i innovacions a un món amb profunds canvis constants i desafiaments.

El Servei
El Servei l’entenem primer com Servei a nos propis, com autoestima, autovaloració i autorespecte per així poder estar centrats, equilibrats i en pau. I, a partir d’aquí poder estar al Servei dels altres, com una manera de viure, de forma espontània, empàtica, propera i col·laborativa.

La Responsabilitat
Considerem que la Responsabilitat es la única forma d’assolir la llibertat personal i verdadera, sent conscients que les conseqüències dels nostres comportaments no afectin la permanència de l’ésser humà al nostre planeta. Com a formes de responsabilitat promovem l’autoconeixement, la independènciaemocional, l’autosuficiència i l’autosostenibilitat, l’autoconstrucció, la sobirania alimentària, l’educació lliure, ...

L’Holisme
Plantegem aquí l’Holisme com un valor perquè entenem que es un concepte que mostra com la vida és manifesta i és la millor forma com l’ésser humà pot entendre i encarar l’existència. Tot és més que la suma de les parts i tot està relacionat, condicionat i connectat mútuament i en sincronia.

La Llibertat
Fomentem la Llibertat com a base essencial per arribar a la plena realització de l’ésser humà, des de el Respecte, la Creativitat, el Servei i la Resposabilitat.

L’Amor
Aspirem a l’Amor com el fi últim i alhora el primordial, el que ho engloba tot i el que, sense ell, res té sentit. Amor cap a un mateix, coneixença d’un mateix i estimació, cura, respecte, servei...i Amor sense condicions cap els altres, cap a qualsevol forma de vida i cap l’entorn, i, per extensió, a la Terra que ens acull. Amor a la Vida!

Com aconseguim la nostra missió i visió?

Amb la nostra finca
Usem la nostra finca, que és com un ésser viu en constant evolució, com un laboratori permanent on experimentem les tècniques i metodologies que apliquem per millorar la nostra qualitat de vida i sintonia amb la natura.

Amb les portes obertes
Realitzem jornades de portes obertes per poder donar a conèixer i mostrar la nostra realitat i evolució com aparador i model de quelcom possible per a qualsevol.

Amb activitats presencials
Oferim activitats, formacions, cursos i tallers vivencials i presencials de contingut propi, relacionats amb la salut, el creixement personal, l’art, l’ecologia i la sostenibilitat.

Amb activitats on-line
Oferim activitats, formacions, cursos i tallers on-line de contingut propi oferts a través d’aquesta plataforma d’internet

Amb el lloguer d'espai
Lloguem el nostre espai per rebre activitats, formacions, cursos i tallers afins a la nostre projecte.

Amb treballs externs
Realitzem treballs i consultes externes en esdeveniments, espais i centres afins, oferint les nostres habilitats i recursos.

En definitiva, oferim, promovem i difonem models, tècniques i el coneixement d’allò que ja estem experimentant i que ens funciona per a ser feliços i sentir-nos realitzats en aquesta vida.

CONTACTE

Contacte

Fes servir aquest formulari per entrar en contacte amb nosaltres